Safe Front technológia

Safe Front technológia

A SAFE FRONT® védelmet nyújt az atkák és baktériumok ellen.Ez egy olyan, teljesen környezetbarát és egészségre ártalmatlan módszer, mellyel az atkák és baktériumok eltávolíthatóak a bútorszövetből. A kifejlesztett eljárás egy olyan természetes védőpajzsot hoz létre, mely meggátolja a poratkák szaporodását.A poratkák számos allergiás reakciót okozhatnak. Az eljárás a atkák és baktériumok ellen is védelmet nyújt, így az eredmény egy teljesen higiénikus bútorszövet.

 

 Kinek ajánljuk?


SAFE FRONT® különösen hasznos a házi kedvenceket tartók számára, mivel az állatokon a poratkák és a baktériumok sokkal inkább elszaporodnak. Az eljárás teljesen megsemmisíti ezeket a mikroorganizmusokat.


Hogyan működik a SAFE FRONT®?


A valamennyi lakástextilben jelen lévő háztartási por ideális hely a poratkák elszaporodásához. A poratkák ürüléke okozza az allergiás megbetegedések csaknem 70 %-át. Akár 18.000 poratka is élhet egy gramm házi porban, és mindegyikük naponta saját súlyát tízszer meghaladó mennyiségű ürüléket termel. A poratkák ürüléke allergiás náthát, légúti asztmát, atópiás dermatitiszt, valamint csalánkiütést okozhat. A baktériumok felelősek a kellemetlen szagokért, valamint gyulladásokat, lábgombásodást és a kórházakban antibiotikumokkal szembeni ellenálló képességet okozhatnak. A SAFE FRONT® eljárásnak sikerült rovarölő szerek, illetve illóanyagok használata nélkül meggátolni a poratkák és baktériumok lakástextilekben való megjelenését.


A japán laboratóriumokkal végzett több éves együttműködés eredményeképpen született meg a SAFE FRONT® eljárás, egy olyan teljesen környezetbarát és egészségre ártalmatlan védőpajzs, mely megszünteti ezen allergének élettereként szolgáló környezetet. A poratkák nem tudnak a SAFE FRONT® eljárással kezelt bútorszövetben szaporodni és élni, mert a szervetlen ezüst részecskéket tartalmazó védőpajzs lehetetlenné teszi ezen mikroorganizmusok szaporodását. Az eredmény egy tejesen higiénikus, antiallergén és szagtalan bútorszövet.

Friss hírek, aktualitások és akciók

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!