Heimtextil 2020

Heimtextil 2020

Mint minden évben idén is ellátogattunk az év elején Frankfurtba. Minden januárban egy hatalmas komplexumot töltenek meg a világ minden tájáról érkező bútorszövet, függöny, ágynemű és egyéb termékek gyártói és képviselői. 

Számunkra tökéletes alkalmat nyújt, hogy néhány nap leforgása alatt az összes beszállítónkkal találkozni tudjuk, megismerjük az újdonságaikat illetve az új trendeket. 

A különböző standok, berendezett szobák, pedig nekünk is sok ötletet adhatnak a bemutatótermünk berendezéséhez.

Idén is rengeteg új és szebbnél szebb textilt láthattunk. Azonban ami bennünket a leginkább fogalalkoztatott, hogy van-e új a nap alatt? Tudnak-e a beszállítók még olyan hozzáadott értékkel bővíteni, ami hasznos, fontos és a vásárlóinknak is segíthet a választásban. Jelentem tudnak. A következő időszak a minták elkészítése majd azoknak  a nagykereskedelmi partnereinkhez való eljuttatása lesz. Szeretnénk, hogy az ország minden területén elérhetőek lennének azok a hiánypótló termékek amik most kerülnek piacra.

Amint felkészültünk és a raktárunk is feltöltésre került mielőbb szeretnénk bemutatni az új termékeket.

Friss hírek, aktualitások és akciók

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!